MLS Football Jersey

Laporta: Obnovení hvězdných hráčů na celý život

O budoucnosti Ronalda Arauja se v posledních měsících hodně spekulovalo. O uruguayského obránce projevil velký zájem zejména Bayern Mnichov, což vedlo k pochybnostem, zda zůstane v Barcelona Levné Fotbalový dres i v příští sezoně.

Araujův prodej by byl pro Barcelonu při jejích přetrvávajících finančních problémech finančně výhodný. Jeho cena by byla vysoká, ačkoli se situace kompenzuje tím, že se jedná o klíčového hráče, kterého mnozí považují za budoucího kapitána klubu.

Laporta se o Araújovi vyjádřil velmi jasně. Ve středečním projevu k médiím na premiéře filmu “Barcelona One” prezident Barcelona Dámské Fotbalový dres údajně prohlásil, že 24letého hráče ponechá v klubu až do konce jeho kariéry.

Barcelona Levné Fotbalový dres
Laporta: Obnovení hvězdných hráčů na celý život

“Prodloužil bych mu smlouvu na celý život. Je to skvělý člověk. Je to jeden z nejlepších středních obránců v klubu. Chci vyzdvihnout jeho oddanost klubu. Barcelona Dětský Fotbalový Set je hrdá na to, že má takového hráče, který hájí barvy Barcelony tímto způsobem.”

Araujovu situaci budeme v následujících měsících a v létě sledovat. Pro Barcelonu je životně důležitým hráčem, ale nevypadá to, že by bylo vyloučeno, že by mohl odejít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey